Followers

Tuesday, November 29, 2016

Naelofar hijab

Naelofar hijab vietnam
RM40 tak termasuk pos

Preorder
Now open 
Close order 2 dec
Lady Warda, Queen Warda, Classy Warda

Cara order 
Lady W #kod warna
Lady w #112

Hantar ke 0193439341































Khimar

Khimar yang cantik
Maryam safiya







Preorder
RM70 not including pos
Open order sekarang hingga 2/12 dengan full payment
di jangka sampai 14 dec 2016

cara order
Maryan safiya #warna 
contoh 
maryam safiya #241

whatsapp 0193439341


Habbatus sauda plus madu HSPM

"Dari perut lebah itu keluarlah minuman yang bermacam aarnanya sebagai penawar (ubat) bagi manusia" (Al-Nahl:69)

Rasukullah (SAW) BERSABDA, "Tetaplah kamu berubat dengan habbatus sauda kerana sesungguhnya ia mengandungi bahan penyembuh bagi segala penyakit kecuali mati." (Hadis riwayat Bukhari)

Kandungan HSPM
1. Habbatus sauda
2. Madu asli

Bagaimana habbatus sauda plus madu berfungsi merawat kebanyakan penyakit
1. Menguat sistem pertahanan badan semulajadi yang sedia ada dalam yubuh. Kandungan lengkap dalam habbatus sauda menguatkan sistem imundaripada sebarang penyakit.

2. Mengandungi hormon yang lengkap untuk menambah kecergasan mental, seksual dan pelbagai aktiviti.

3. Melancar semula perjalanan darah dan membantu kearah penyembuhan semulajadi.

4. Kandungan nigellon yang terdapat didalam habbatus sauda terbaik dan paling berkesan untuk merawat masalah kesukaran bernafas, lelah dan radang tengkorok.

5. Mrmbantu menguat kembali fungsi-fungsi buah pinggang, hempedu, hati, jantung, dan bahagian lain dalam tubuh seperti sediakala. Oleh itu, insyaallah boleh membantu pensakit kencing manis, gout, jantung dan sebagainya.

6. Membekal sel-sel yang diperlukan untuk menambah krupayaan tubuh, menyingkirkan tumut/ketumbuhan yang mengakibatkan barah.

7. Membersihkan perut, menyingkirkan angin, kahak dan pelbagai tindak balas berlaku semasa rawatan. Namun ia tidak meninggalkan sebarang kesan sampingan dan selamat digunakan.

PENYAKIT YANG DAPAT DIRAWAT OLEH HABBATUS SAUDA PLUS MADU HSPM

1.Darah tinggi
2. Kencing manis
3. Resdung
4. Asma
5. Luka dihati
6. Batu karang
7. Gout
8. Lemak berlebihan
9. Sakit buah pinggang
10. Luka falam mulit
11. Luka dalam perut
12. Kurangbpenghadaman
13. Menegang permukaan kulit
14. Mengecut ketumbuhan /tumur
15. Senggugut
16. Buasir

17. Putaran haid tidak menenti
18. sakit usus perut
19. Luka usus kecil
20. Ketegangan urat saraf
21. Letih lesu
22. Masalah penglihatan
23. Anti canser
24. Masalah buah pinggang
35. Masalah angin ahmat
26. Menambah ghairah seks
27. Kurang ransangan seks
28. Masalah anemia
29. Meningkat kecergasan minda
30. Masalah tulang dan sendi

CARA PENGAMBILAN HABBATUS SAUDA PLUS MADU HSPM
1. Dewasa ( berkahwin) 1 sudu teh 2 kali sehari, pagi sebelum makan dan malam 30 minit sebelum tidur.
2. Dewasa bujang - 1 sudu teh, pagi sebelum makan.
3. Kanak-kanak - setengah sudu teh pagi sebelum makan.


Untuksebarang pertanyaan dan harga habbatus sauda plus madu

Whatsapp 0193439341


Tuesday, May 17, 2016

Maajun anggun bistari - MAB

Salam semua..ramai yang message saya tanya saya masih jual MAB ke?
Ya sayang, saya masih aktif menjual MAB secara runcit dan juga borong..

Harga sebotol rm18
Pos rm6 sm/ rm10 ss untuk 1-10 botol

Belian borong, boleh message saya ya..atau lihat post saya sebelum ini..saya ada nyatakan.


Stok sentiasa ada insyaallah.. Pelanggan-pelanggan saya, anda boleh simpan nombor telefon saya
0193439341
Saya akan guide anda cara makan dan juga masa healing crisis..jangan risau,jangan segan nak tanya..😊

Wednesday, May 4, 2016

Testimoni Maajun Anggun Bistari (MAB)

Salam sejahtera semua....
Ramai yang berminat untuk mencari Maajun anggun bistari ni sebagai alternatif kepada perancang keluarga moden yang ada sekarang ni. Ramai dah tahu sendiri kesan-kesan jangka masa panjang dan kesan semasa mengambil peancang moden. seperti period yang tidak teratur, tidak period langsung, berat badan naik mendadak, jerawat, kulit kusam, period tidak berhenti dan macam lagi kesan yang menakutkan seperti boleh membawa maut kerana darah beku akibat pengambilan pil perancang yang agak lama.

Jadi, maajun anggun bistari adalah pilihan yang bijak untuk menggantikan peancang moden, tapi maajun anggun bistari juga sesuai untuk diambil bersama perancang moden seperti pil, iud, implanon,depo dan lain-lain...

whatsapp atau message sekarang!!!
0193439341

Antara fungsi lain maajun anggun bistari (MAB) ini
- merawat keputihan
- melawaskan period
- mengatasi masalah senggugut
- membuang toxin (detox)
- melawaskan pembuangan najis
- membuang angin dalam badan
- meawat miss v yang longgar
- menganjalkan payudara
- mengatasi masalah period yang tidak stabil
- awet muda

ok kan fungsi mab ni...saya ada banyak terstimoni-testimoni yang bertulis dan lisan sebenarnya dari kisah pengamal tegar maajun anggun bistari ni. sekejap lagi saya kongsikan testimoni bertulis.
sekarang saya nak kongsi testimoni lisan sekejap

Antaranya
- kolestrol dalam badan turun!!!! sebelum mengamalkan maajun anggun bistari bacaan kolestrol mencecah hingga 7. selepas mengamalkan mab secara konsistan, bacan kolestrol turun ke 3!!!
- silau mata pun tiada lagi


ok..berminat untuk dapatkan MAB???? whatsapp 0193439341


sekarang jom baca testimoni bertulis pengguna MAB
- period stabil
-payudara mentap
-hubungan bersama suami pon makin hangat
-darah haid yang sebelum ni tidak berhenti, kini berhenti selepas tak sampai sebotol amalkan mab
- rasa makin ketat
-badan ringan





ok setakat ni sahaja buat masa ni. whatsapp atau mesage segera ke 0193439341


PELUANG JANA PENDAPATAN DAN LUASKAN LAGI PENGETAHUAN MENGENAI MAAJUN ANGGUN BISTARI.


Saya ingin menjemput semua yang sudah mengamalkan maajun anggun bistari, atau bakal pelanggan maajun anggun bistari untuk sama-sama berkongsi kebaikan maajun anggun bistari kepada semua wanita diluar sana

JOM JADI DEALER MAB!!! Jom jadi Agent MAB!!!!
modal kecik ja..
RM320 untuk 20 botol
RM450 UNTUK 30 BOTOL
RM700 UNTUK 50 BOTOL
RM1300 UNTUK 100 BOTOL

JEMPUT SEMUA!!! group support disediakan untuk sebarang pertanyaan. 0193439341

Tuesday, April 19, 2016

Kurung kelawar preorder raya 2016

Kurung kelawar
Dewasa
Free saiz
Fit s hingga xl


Whatsapp 0193439341 untuk order

Kurung kelawar kanak-kanak
Kurung kelawar
Saiz
6-18m rm32
2-7y rm35
8-12y rm38
Tidak termasuk pos

DETAILS
PREORDER KURUNG KELAWAR - ETA JUN
Material: Korean Crepe


Tuesday, April 12, 2016

Dealer maajun anggun bistari

Selamat sejahtera. Syukur maajun anggun bistari sentiasa mendapat sambutan dari pengguna baru dan lama. Ramai juga berminat untuk menjadi dealer kawasan.

Dealer baru yang berdaftar dengan network kami

SENARAI PENGEDAR MAB BERDEKATAN ANDA

🌟Aeidah - 019349341 (Bandar seri putra/putra mahkota)

Selangor
Bangi / Banting - Azira 018 2897288
Setia Alam - Yanie 018 2564783
Bandar Kinrara/Puchong - Erie 019 2592416
Beranang - Umi 013 2215958
Beranang - Azma +60 19-319 8894
Taman Subang Perdana - Hana 016 6004070
Perak
Chemor - Aliza 019 4750640
Ipoh - Harisun 019 3588235
Gopeng/Kampar - Arbiah 016 2529462
Sabah
Sandakan - Hazlizah 014 3081700
Kota Kinabalu - Nelly 0113 6925176
Keningau - Roslina 010 5880115
Kota Belud - Jainisah 013 5454729
Kelantan
Kota Bharu - Cik Kay 013 9792888
Kedai Buloh PCB - Cik Sakiah 0112 5462471
Kota Bharu - Nana +60 11-4026 6947⁠
Terengganu
Dungun - Zarilah 019 9361140
Dungun - Siti 019 9448807
Kuala Terengganu - suzie 0112 9310161
Pahang
Bandar Tun Razak - Silawati 014 8049948
Kedah
Sungai Petani - Siti 017 451 9885

Pulau Pinang
Butterworth - Ozimah +60 13-585 3616⁠




Bagi anda yang berminat untuk menjadi dealer dengan modal yang minimum, boleh whatsapp saya di 0193439341.
Pos ke seluruh Malaysia ya,jangan risau..
Nak borong mab boleh,nak beli runcit boleh..

Monday, April 4, 2016

Baju raya sedondon ibu anak (preorder)

Preorder baju kurung (baju dan kain) sama warna dengan anak.
Comel sangat ibu dan anak sama warna di pagi hari raya.

Nak order baju raya sedondon 2016 ni whatsapp 0193439341
Preorder dijangka sampai mei 2016

Dewasa
saiz available S,M,L,XL,XXL
HARGA RM79 tidak termasuk pos


  


Kanak-kanak 
SAIZ AVAILABLE
1-6 TAHUN RM48
7-12 TAHUN RM51 
Tidak termasuk pos






DETAILS
PreOrder HAPPYkids Raya Collections - ETA MEI
Customised Material Top + Skirt
Terms Preorder:
* Depo RM20/pc within 48hours
* Estimated Time Arrival (ETA) could be earlier or later subjected to Custom realease or any other factors
* In the event there are few items under 1 bill under different ETA, we will ONLY shipped once all items arrived/ready
* Once payment made no changes will be allowed 
* Strictly no combine order

NO fussy buyer
NO backout
No cancellation
No changes after payment

Whatsapp 0193439341